Om oss

Ett byggföretag i Järna

Från vår bas i Järna bygger och renoverar vi i Södertälje kommun med omnejd. Med vårt nätverk av lokala byggnadsföretag tar vi oss an alla typer av byggnadsarbeten, från snickeri, måleri, el, rörmokeri och ventilation, till kompletta husbyggen och arbetsledning vid större entreprenader. Vi är utbildade för användande av byggnadsställningar och skylift, samt även certifierade för så kallade Heta arbeten.

Hedersuppdraget

Att bygga ett hus är att bygga ett hem, och att renovera eller bygga till är en viktig och personlig investering för våra uppdragsgivare. Därför ser vi varje projekt som ett hedersuppdrag, med en nöjd beställare före, under och efter arbetet som mål. Vår kunskap och erfarenhet av byggnation gör att vi utför varje del i arbetet på ett professionellt sett – från planering till städning, och allt däremellan.

Vi som jobbar

Idag är vi elva stycken som utgör Boli Bygg, men det är bara kärnan av alla som arbetar varje dag med ligga steget före tidplanen. Våra partners och inhyrda hantverkare utgör tillsammans med oss ett effektivt team på varje arbetsplats, oavsett om en dörr ska bytas eller ett hus ska byggas.