Våra vänner

Partners i vått och torrt

Plåt- och smidesarbeten

Vi arbetar med plåt- och smidesarbeten. Huvudinriktningen är byggnadsplåtslageri, hallbyggnader samt smide.

Måleri och färgsättning

logo-fargsatt-tagErbjuder smarta lösningar inom målning, färgsättning och design. De arbetar i privat och offentliga miljöer, både inomhus och utomhus.

Kök och inredningssnickerier

logo-snickerifabrikenGör inredningar, kök och möbler till gamla och nya hus. Snickerifabriken är en pålitlig leverantör av välgjord träinredning.

El- och styrservice

logo-nonstyrErbjuder kompeteskrävande installationer till företagskunder i Mälardalen. Både som totalentreprenör och underentreprenör. Organisationen är uppdelad i tre olika avdelningar och består av entreprenad, elservice och styrservice.

Papptak, tätskikt och taksäkerhet

Östergrens Tak erbjuder det totala konceptet när det gäller tätskikt, taksäkerhet, träarbeten på tak och bjälklag.

Ventilation och klimat

JKFAB:s huvudverksamhet består av att installera och driftsätta ventilationsanläggningar. De har en bred kunskap inom ventilations-, och klimatområdet.

Läs mer: http://www.jkfab.info/

Allt inom glas

jimsglasArbetar med alla typer av glas, från lagning av stenskott till montering av glasfasader. Jims Glas nytillverkar även fönster med speciella mått eller former i de flesta träslag – dessutom erbjuds även blyinfattningar, samt energibesiktning, så kallad termografering.

Grund- och markarbete

Osméns Entreprenad erbjuder kunden allt inom markarbete, anläggning och dränering.

Plattor, kakel och klinker

En samarbetspartner med expertis inom plattsättning. De är auktoriserade medlemmar i PER (Plattsättarentreprenörernas Riksförening) och alla på företaget är utbildade plattsättare med våtrumscertifikat.

Rörmokeri och VVS

logo-sethosonEn rörfirma som åtar sig alla sorters uppdrag inom vvs, även totalentreprenader. Med många års erfarenhet gör Seth o Son rör ombyggnationer, renovering och nyproduktion av rörarbeten och vvs.

Byggmaterial

Få ditt bygge att snurra. Hos oss hittar du ett komplett sortiment av byggmaterial och förnödenheter, till både proffs och hemmaproffs.